Klimatsmart utbildning

SPARSAM KÖRNING

En utbildning i sparsam körning handlar inte bara om att lära sig en mer miljövänlig körstil. Det handlar även om att lära sig tänka mer ekonomiskt – med en förbättrad körteknik som ger mindre slitage och bränsleutsläpp sparar du pengar. Motiveras utbildar i sparsam körning både på arbetsfordon och bilar.

ECO-DRIVING – MINDRE MILJÖPÅVERKAN OCH MER LÖNSAMT

Syftet med utbildningen är att inspirera både professionella truckförare och anställda som använder bil i arbetet att genom sin körstil sänka bränsleförbrukningen, minska utsläppen av koldioxid och föregå med gott exempel. Faktum är att många av de truck- och bilförare som genomgått vår utbildning blivit förvånade över hur mycket de lyckats minska sin bränsleförbrukning, samtidigt som de faktiskt kommit fortare fram.

Kontakta oss för mer information om våra utbildningar i sparsam körning.

MOTIVERA FINNS I HELA SVERIGE

Vi utbildar företag från Ystad till Överkalix – i egna lokaler eller på plats ute hos kund om så önskas. Förutom utbildning i ECO-driving erbjuder vi över 80 andra populära utbildningar, anpassade för både små och stora företag. Med Motivera kan du helt enkelt utbilda all personal på ett och samma ställe.