Motiveras utbildningar

Motivera erbjuder 80 olika utbildningar, varav de flesta har fokus på arbetsmiljö och säkerhet. Våra yrkesutbildningar öppnar upp för utvecklingsmöjligheter för både medarbetare och organisationer över hela Sverige. Med en vision om att alla ska ha möjlighet till att utbilda sig så grundas våra utbildningar på den enskildes förutsättningar, krav och behov.

Vi erbjuder utbildningar i någon av alla våra utbildningslokaler eller på plats på ditt företag. Förutom det så har vi kurser på distans via Teams eller i vårt egenutvecklade e-learning-system SAFEOP.

Lärarledda utbildningar

Motivera har utbildningslokaler i 20 orter inom Sverige, med flertalet kursstarter varje år. Vissa av dessa kan anpassas för att genomföras i företagets egna lokaler och med den utrustning som personalen kommer att använda.

Lärarledda utbildningar på distans

Motivera erbjuder lärarledda distansutbildningar via Teams för en stor del av vårt normala utbud. Detta är mycket uppskattat eftersom det ökar tillgängligheten och du kan utbildas vart du än befinner dig i landet. I våra lärarledda distansutbildningar är det möjligt att interagera med utbildaren och föra diskussioner med andra kursdeltagare.

Kombo

För vissa av våra grundutbildningar krävs också en praktisk del. Ett vanligt upplägg är att göra teorin på distans först och sedan göra de praktiska övningarna på plats hos oss eller på den egna arbetsplatsen. Vi planerar in ett anpassat upplägg tillsammans.

E-Learning

E-Learning är Motiveras eget verktyg för repetition på nätet. Här kan du snabbt hålla dig uppdaterad på viktig information och lagändringar som berör förare av truck, travers eller skylift.

Öppna utbildningar

Motiveras öppna utbildningar är för dig som vill utöka din kompetens inom olika arbetsområden. Vi har både endagarskurser och längre kurser fyllda med inspiration, motivation och utveckling.

Företagsinterna utbildningar

Inget företag är det andra likt. Därför kan vi erbjuda utbildningslösningar anpassade efter just din verksamhet och endast för din egen personal. Kombinera flera utbildningar efter dina anställdas behov, när och där som det passar dem bäst.