DISTANSUTBILDNING

Utbilda dig på distans genom oss på Motivera.

Lärarledda distansutbildningar

Motivera erbjuder lärarledda distansutbildningar på en stor del av vårt normala utbud. Vi använder Microsoft Teams som kanal för att möjliggöra en interaktion med våra deltagare. Deltagarna kommer under utbildningen genomföra övningsuppgifter och kunna be om ordet för att ställa frågor. På detta sätt får deltagaren en möjlighet att få väsentlig kunskap för sin egen speciella arbetssituation. Något som inte erbjuds på mer traditionella webb-kurser.

För att delta på en utbildning krävs i princip bara en bra hastighet på internet. Deltagaren behöver inte ha Teams installerat utan det går även bra via en webbrowser. Det fungerar alldeles utmärkt även på Apple-produkter. Det går att genomföra utbildningen via mobil eller surfplatta men vi rekommenderar att man använder en laptop alternativt en dator med mikrofon.

Efter avslutad utbildning, med godkänt resultat på slutprovet, utfärdar vi som vanligt intyg och kort. Genomför ni en repetitionsutbildning på exempelvis truck så måste ni uppvisa ett intyg/kort på er tidigare utbildning för att vi ska kunna överföra vilka praktiska behörigheter ni har. Detta intyg kan ni enkelt ta en bild på och skicka till vår instruktör.

Vi kommer initialt att fokusera på utbildningar som är teoretiska. Men om ni önskar en grundutbildning på en maskinutbildning så kan vi genomföra den teoretiska delen via webb för att sedan lösa den praktiska delen i nästa fas. Kontakta er utbildningssamordnare på Motivera för att få mer information om detta.

Våra grundutbildningar på Truck, Travers och Mobila arbetsplattformar kräver en praktisk del som får genomföras efter den teoretiska delen är klar. Kontakta oss för att planera detta.

Önskar ni en egen utbildning endast för er personal så kontakta oss.

För datum på utbildningarna se vårt utbildningsschema, klicka här 

Webb -utbildning (E-learning)

Vi erbjuder en rad repetitionsutbildning genom E-learning. I dagsläget erbjuder vi repetition på truckutbildning, traversutbildning, liftutbildning, ADR 1.3 samt inom kort även Arbete på väg Nivå 1.1, 1.2 och 1.3.

För mer info om dessa utbildningar ring oss på 020 – 444 121