Arbetsmiljöutbildning

INTERAKTIV KOMMUNIKATION

En givande utbildning

 

Sociala medier är ett begrepp som har kommit för att stanna. Men vad har ditt företag för konkret nytta av dessa nya interaktiva kommunikationskanaler? På vilka sätt kan ni utnyttja sociala medier till effektiv marknadsföring, snabba kunskapsutbyten och relationsstärkande aktiviteter? Denna nya värld av interaktiv kommunikation som har öppnats innebär en stor utmaning för företag och organisationer, men också fantastiska möjligheter.

UTBILDNING I SOCIALA MEDIER

Syftet med Motiveras utbildning i sociala medier är att ge dig en inspirerande inblick i framtidens sätt att kommunicera och även komma fram hur ditt företag skulle kunna växa med sociala medier. Målet är att du ska få med dig kunskaper hem som du kan omsätta direkt i din vardag.

MOTIVERA FINNS I HELA SVERIGE

Vi utbildar företag från Ystad till Överkalix – i egna lokaler eller på plats ute hos kund om så önskas. Förutom utbildning i sociala medier erbjuder vi över 80 andra populära utbildningar, anpassade för både små och stora företag. Med Motivera kan du helt enkelt utbilda all personal på ett och samma ställe

 

UTBILDNINGAR UNDER INTERAKTIV KOMMUNIKATION