Nytt/borttappat utbildningsbevis

Har ni tappat ert utbildningsbevis (ex "truckkort" ) kan ni beställa ett nytt kort nedan. Utfärdande av nytt utbildningsbevis är förknippat med en kostnad under förutsättning att utbildningsbeviset inte var felaktigt genom Motiveras försorg, exempelvis felstavat namn, felaktig eller utlämnad behörighet.

Avgiften för kortet är 500 kronor och kommer att faktureras er till den adress ni anger nedan. När Motivera mottagit betalning, skickas nytt utbildningsbevis.

Det är nu också möjligt att betala via Swish (nummer: 123 172 23 62). Ange då namn och personnummer i Swish meddelanderuta (under beloppet). Glöm då inte att kryssa i rutan nedan så vi vet att vi ska leta efter din betalning på Swishkontot.

* anger obligatoriska fält
Leverans
Godkännande
Härmed intygas att jag är medveten om att utfärdande av nytt utbildningsbevis är förknippat med en kostnad på 500 SEK under förutsättning att utbildningsbeviset inte var felaktigt genom Motivera CSR AB:s försorg, exempelvis felstavat namn, felaktig eller utlämnad behörighet. Jag godkänner härmed att då betalning föreligger sker detta med faktura ställd till den adress som angivits ovan och att utbildningsbeviset skickas ut när full betalning erlagts.
Jag samtycker också till att Motivera lagrar mitt personnummer i enlighet med dataskyddslagen för att på detta sätt kunna ta fram de uppgifter som krävs för utfärdandet av ett nytt utbildningsbevis.