Nytt/borttappat utbildningsbevis

Har ni tappat ert utbildningsbevis (ex "truckkort" ) kan ni beställa ett nytt kort nedan. Utfärdande av nytt utbildningsbevis är förknippat med en kostnad under förutsättning att utbildningsbeviset inte var felaktigt genom Motiveras försorg, exempelvis felstavat namn, felaktig eller utlämnad behörighet.

 

Avgiften för kortet är 500 kronor och ska betalas in på Motiveras bankgiro 5032-0282. Ange personnummer som referens, annars kan vi inte härleda betalningen till rätt person. När Motivera mottagit betalning, skickas nytt utbildningsbevis.

 

OBS! Om ni är osäkra på om ni gått er utbildning hos oss så avvakta med betalningen innan ni fått besked av vår administration.

 
* anger obligatoriska fält
Leverans
Godkännande
Härmed intygas att jag är medveten om att utfärdande av nytt utbildningsbevis är förknippat med en kostnad på 500 SEK under förutsättning att utbildningsbeviset inte var felaktigt genom Motivera CSR AB:s försorg, exempelvis felstavat namn, felaktig eller utlämnad behörighet. Jag samtycker också till att Motivera lagrar mitt personnummer i enlighet med personuppgiftslagen (PUL) för att på detta sätt kunna ta fram de uppgifter som krävs för utfärdandet av ett nytt utbildningsbevis.